eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A szexuális erőszakkal vádolt Dani Alves, az FC Barcelona és a brazil labdarúgó-válogatott korábbi játékosa pere tárgyalásának első napján a barcelonai bíróságon 2024. február 5-én. Alves a vád szerint 2022 decemberében ittas állapotban zaklatott egy 23 éves nőt egy barcelonai szórakozóhelyen.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE pool/Alberto Estevez

Óvadék ellenében szabadlábra kerülhet Dani Alves

Az FC Barcelona volt labdarúgója egy hónapja négy és fél éves börtönbüntetést kapott szexuális zaklatásért.

Az illetékes barcelonai bíróság szerdán közölte, hogy egymillió euró kifizetése után a 40 éves ex-futballista elhagyhatja a börtönt, de bevonják brazil és spanyol útlevelét, és nem közeledhet áldozatához. Egyelőre kétséges, hogy a játékos elő tudja-e teremteni az összeget, mivel sajtóértesülések szerint viszonylag kevés pénze maradt.

Alves 2022. december 31-én egy barcelonai szórakozóhely vécéjében szexre kényszerített egy nőt, akinek a feljelentése nyomán vették őrizetbe. A februári ítéletben benne volt az is, hogy 150 ezer eurót kell fizetnie a sértettnek.

A 126-szoros válogatott hátvéd Brazília után több európai együttesben, így a Juventusban, a Paris Saint-Germainben, a Sevillában és az FC Barcelonában játszott, 2022 júliusa óta pedig a mexikóvárosi Pumas UNAM légiósa volt, amely a letartóztatása után szerződést bontott vele.

Alves a futballtörténelem egyik legeredményesebb futballistája, 43 trófeát nyert együtteseivel. Klubcsapataival többek között hatszoros spanyol, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, kétszer az UEFA Kupát és négyszer az európai Szuperkupát. Kétszeres Konföderációs Kupa-győztes a brazil válogatottal, amellyel a Copa Americát is kétszer nyerte meg, emellett olimpiai bajnoknak is vallhatja magát.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×