eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Arina Szabalenka

Meghalt a kétszeres Grand Slam-tornagyőztes Arina Szabalenka párja

A Pittsburgh Penguins korábbi jégkorongozója negyvenkét éves volt.

Negyvenkét éves korában elhunyt Konstantin Koltsov korábbi fehérorosz válogatott jégkorongozó, aki három éve alkotott egy párt az egyesben kétszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszezővel, Arina Szabalenkával – írja az Index.

Az orosz Salavat Yulaev jégkorongcsapatának másodedzője Miamiban halt meg, ahová a héten kezdődő WTA-tornára kísérte el barátnőjét, aki hétfőn még közös képet posztolt vele az amerikai városból. A jégkorongklub is megerősítette a szakember halálhírét, de

arról nem adtak tájékoztatást, mi miatt vesztette életét. Sajtóértesülések szerint autóbalesetben hunyt el.

„Erős és vidám személyiség volt, akit szerettek és tiszteltek a játékosai, kollégái és rajongói. Konstantin Evgenievich örökre beírta magát a klub történetébe. Nyugodjék békében!” – írta közleményében a klub.

Konstantin Koltsov 2002 és 2006 között az NHL-ben szereplő Pittsburgh Penguins játékosa volt, melynek színeiben 144 mérkőzésen lépett jégre a világ legerősebb bajnokságában. 2008-ban orosz bajnoki címet nyert a Salavat Yulaev együttesével. Kolcov 123 mérkőzésen szerepelt a fehérorosz válogatottban, részt vett a 2002-es és a 2010-es téli olimpián, valamint kilenc elit-világbajnokságon is játszott, 2016-ban fejezte be a profi jégkorongot.

Konstantin Koltsovnak három gyermeke született korábbi házasságából, Arina Szabalenkával 2021 óta alkotott egy párt. A teniszező életében nem ez az első tragédia: öt évvel ezelőtt édesapját vesztette el tragikus hirtelenséggel.

Egyelőre nem tudni, hogy Arina Szabalenka elindul-e a miami tenisztornán, a hivatalos edzésmenetrendől viszont kedd reggelre eltűnt a neve. Az első mérkőzését pénteken játszaná a 25 éves korábbi világelső.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×