eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
RIYADH, SAUDI ARABIA - MARCH 11: Al Ain players and staff celebrate victory in the penalty shootout following the AFC Champions League Quarter Final 2nd Leg match between Al-Nassr and Al Ain at Al -Awwal Stadium on March 11, 2024 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images) (Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)
Nyitókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Cristiano Ronaldoék a negyeddöntőben kiestek az Ázsiai Bajnokok Ligájából

Tizenegyespárbaj döntött a továbbjutásról az Al Ain javára.

Cristiano Ronaldo és csapata, az al-Nasszr 11-esekkel búcsúzott az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A portugál szupersztár szaúdi klubja az egyesült arab emírségekbeli al-Aint fogadta hétfőn este a visszavágón - az első meccsen 1-0-ra a mostani vendégek nyertek -, és hiába győzött 4-3-ra, 11-esekkel a rivális volt a jobb.

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - MARCH 04: Cristiano Ronaldo (7) of Al Nassr in action during the AFC Champions League Quarterfinal match between Al Ain and Al Nassr at Hazza bin Zayed Stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates on March 04, 2024. (Photo by Waleed Zein/Anadolu via Getty Images)
Waleed Zein/Anadolu/Getty Images

A 39 éves, ötszörös aranylabdás Ronaldo a hosszabbításban, a 118. percben gólt szerzett büntetőből, ezzel időlegesen még versenyben tartotta csapatát, majd a 11-esek során ő volt az egyetlen a hazaiaktól, aki nem hibázott.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×