eur:
389.14
usd:
361.07
bux:
68083.63
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Mahart Passnave

Támadásba lendültek a Fradi-szurkolók – kemény üzenetet tettek ki

El a kezekkel a Fraditól! Bényi takarodj! – ezt rakták ki a drukkerek a Belgrád rakparti hajóállomásra.

A Mahart Passnave közleményben tudatta, hogy egy molinó jelent meg a fenti felirattal a Belgrád rakparton működő hajóállomás bejárata fölött. A cég azt is közölte, utasai, személyzete és a vagyontárgyak védelme érdekében megerősítette biztonsági szolgálatát.

„A Mahart-Passnave, amely évente több százezer látogatót, köztük olimpikonokat és világbajnok sportolókat fogad, kiemelten fontosnak tartja a nemzeti értékek, a munkatársaink és közönségünk biztonságának védelmét” – olvasható a közleményben.

Az incidens előzménye, hogy Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke egy Facebook-bejegyzésben közölte, hogy a Mahart Passnave felbontotta három évre szóló, márciusban kötött szponzorációs szerződését, és ezzel szerinte ellehetetleníti a Ferencváros női kézilabdacsapatának működését. A klubelnök végtelenül primitívnek nevezte cég lépését, és azt is írta, hogy torkig van az ilyen módszerekkel és emberekkel, a Mahart Passnave vezetőjéről, Bényi Szabolcsról pedig egy fényképet is közölt, rajta azzal a felirattal: "Bényi Szabolcs hátba szúrta kézilabdázóinkat."

Nem sokkal később kiderült, hogy a Mahart Passnave Lázár János utasítására mondta fel a szerződést, mert az építési és közlekedési miniszter minden, az irányítása alá tartozó állami vállalatnál elrendelte a szponzorációs megállapodások felmondását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×