eur:
389.41
usd:
361.7
bux:
68052.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az ezüstérmes magyar csapat tagjai a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzés végén a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én. A Vipers címét megvédve 28-24-re győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kubatov Gábor teljesen megdöbbent

Az FTC elnöke Facebook-bejegyzésében tudatta, hogy a női kézilabdacsapat egyik szponzora váratlanul szerződést bontott a klubbal.

Az FTC elnöke megdöbbenve számolt be arról, hogy a Mahart Passnave Kft. egyoldalúan felbontotta a csapattal tavaly márciusban három évre kötött szerződést, a cég pedig a csapat eredményességével indokolta a távozást, de Kubatov Gábor szerint – amellett, hogy a Mahart egyoldalúan bontott szerződést – ez jogellenes, s az eredményességet sem tudja mire vélni, hiszen a zöld-fehérek az előző kiírásban a magyar bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is ezüstérmesek lettek, míg a Magyar Kupát megnyerték, ráadásul felek tavaly márciusban három évre szóló szerződést hosszabbítottak. Ezenkívül bejelentettek négy olyan igazolást, amellyel egy-két éven belül az elnök szerint a világ legjobb kézilabdacsapat lehet a Ferencváros.

"Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív. Biztosak lehetnek benne, hogy semmit nem engedünk az elveinkből és a megkötött szerződésből, és jogi eljárást kezdeményezünk" – írta Kubatov Gábor posztjában, valamint hozzátette, hogy a Mahart Passnave döntéshozói igen tájékozatlanok. Ezzel a jogtalan döntésükkel ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését, valamint jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeikről, és arról, milyen jó hírét viszik hazánknak itthon és külföldön egyaránt.

A klubelnök posztjában még arról is írt, hogy a Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről. Kubatov Gábor egy képet is mellékelt, amelyre a „Bényi Szabolcs hátba szúrta kézilabdázóinkat” feliratot szerkesztette.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×