eur:
394.05
usd:
363.61
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Ungár Péter, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 9-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, kit tart az LMP „az ellenzék legkártékonyabb politikusának”

Márki-Zay Péter elmondta az Indexnek, hogy milyen a kapcsolata az ellenzéki pártokkal. A polgármester azt mondta a lapnak: sajtóhírek alapján úgy véli, Ungár Péter, az LMP társelnöke készülhet arra, hogy ellenjelöltet állítson vele szemben. Az Index megkereste az LMP-t, azt kérdezve, támogatja-e a párt Márki-Zay Péter újraindulását.

Az Index felvázolta a hódmezővásárhelyi helyzetet, elemezte a várható lépéseket, történéseket. Ismertette azt is, milyen egymondatos, tömör választ kapott az LMP-től a feltett kérdésre:

„Márki-Zay Pétert az LMP az ellenzék legkártékonyabb politikusának tartja.”

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×