eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A diósgyőri csapat második gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. szeptember 23-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Nagy napra ébredt ma Miskolc, pontos menetrendet dolgoztak ki

A vasárnap 17.45-kor kezdődik a DVTK – FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzés Diósgyőrben. Az esemény felbolygatja a város életét.

A boon.hu számol be Miskol vasárnap délutáni pontos menetrendjéről. A rangadó, amelyen a tavalyi bajnok és az egyik feljutó játszik a labdarúgó NB I-ben, délután 5.45 perckor kezdődik.

Mivel több ezer Fradi drukkert várnak, ezért pontos forgatókönyvet dolgoztak ki.

Ennek legfontosabb része, hogy a budapesti autós szurkolók meghatározott módon érkezhetnek a diósgyőri stadionhoz.

15.30 és 17.15 óra között gyűjtőpontot alakítanak ki az M30-as autópálya déli lehajtójáról, továbbá az északi lehajtójáról visszatereléssel, valamint a 26-os számú főúton Kazincbarcika felől érkező ferencvárosi drukkerek számára, rendőrségi felvezetéssel a stadionhoz juttatás. (Škoda autószalon elől).

Fontos, hogy utána is

rendőrségi felvezetést kapnak a fradisták.

A helyi lap ezek után ismerteti a pontos menetrendet, amelynek lényege, hogy a DVTK Stadiont 15.45 perckor nyitják meg, azaz két órával a meccs kezdése előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×