eur:
389.39
usd:
361.75
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Fehérvári szurkoló a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC - Újpest FC mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2021. május 3-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Félrement az ingyenjegyes próbálkozás Fehérváron – lépett a klub

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC ingyenjegyekkel próbálta meg ösztönözni a székesfehérvári szurkolókat, hogy minél többen legyenek a szombati, Zalaegerszeg elleni bajnokin, ám a kezdeményezés nem pont úgy sült el, ahogy remélték.

A MOL Fehérvár FC közleményben hívta fel az ingyenjegyekre gyanúsan gyorsan lecsapó „szurkolók” figyelmét, hogy szerdától csak és kizárólag személyesen lehet kiváltani az ingyenes belépőket a ZTE FC elleni mérkőzésre – szúrta ki az M4sport.hu.

A klub által kiadott közlemény:

„A ZTE FC elleni mérkőzésre május 5-e óta megvásárolhatóak a belépők elővételben, a mai döntés után pedig a C és D szektorokba lehetett ingyenes belépőket kiváltani. Az 1. FC Köln elleni mérkőzés jegyárusítása során azt tapasztaltuk, hogy a szurkolói kártyás online jegyvásárlás sokaknak nem volt megfelelő opció, így ezúttal nem kértünk Vidi klubkártyát a belépők kiváltásához.

A hír 12.00 órakor jelent meg, az első órákban nem tapasztaltunk semmilyen rendkívüli jegyvásárlási rohamot, így az a megállapítás, hogy »villámgyorsan« fogytak el a jegyek, nem állja meg a helyét. Késő délután már valóban láthattunk olyan jeleket, amely alapján feltételezhetjük, hogy

más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét.

A fennálló helyzetet partnerünkkel, a Jegymesterrel együtt megvizsgáljuk, a Vidi-szurkolók számára új szektorokat fogunk megnyitni. Az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállítjuk. Szerdán, 10.00 órától a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×