eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Szöllősi-Zácsik Szandra a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női kézilabda-bajnokságának B csoportjában játszott Magyarország – Svédország mérkőzésen a Jojogi Nemzeti Sportcsarnokban 2021. augusztus 2-án. A magyar válogatott 26-23-ra nyert és bejutott a negyeddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Gyűlnek a felhők a női kézilabda-válogatott egén

Faluvégi Dorottya és Szöllősi-Zácsik Szandra betegség miatt kénytelen kihagyni a női kézilabda-válogatott izlandiak elleni világbajnoki selejtezőjét.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a Győri Audi ETO jobbszélsője és az FTC-Rail Cargo Hungaria balátlövője nem készülhet együtt a nemzeti csapattal hétfőtől

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány Juhász Grétát, a Kisvárda Master Good SE balátlövőjét hívta be a keretbe.

A válogatott a héten Érden készül a vb-selejtezőre, melynek első mérkőzésén Hafnarfjördurban lép pályára szombaton. A visszavágóra jövő hét szerdán az Érd Arénában kerül sor.

A párharc győztese kijut az olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, melyet november 30. és december 17. között Dánia, Norvégia és Svédország közösen rendez.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×