eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Handball ball on field
Nyitókép: Anchiy/Getty Images

Elköszöntek egy edzőtől az NB I-ben

A férfi kézilabda NB I-ben 12. helyen álló Fejér B.Á.L.-Veszprém vezetősége felmentette a munkavégzés alól a csapatot irányító Konkoly Csabát.

A klub hivatalos honlapján olvasható rövid közlemény szerint az idény hátralévő részében Éles József klubtulajdonos és Danyi Gábor tanácsadó készíti fel az együttest.

Éles József az M1 aktuális csatorna megkeresésére azt mondta, nem szakmai oka van a váltásnak, nem arról van szó, hogy Konkoly Csaba bármit is rosszul csinált volna.

"Igazából a vezetőség úgy érezte, hogy a csapat és a közte lévő kölcsönhatás megkopott" - indokolta a döntést.

Hozzátette, hogy hatalmas élmény volt az Európa-liga csoportköréig eljutni, de a nemzetközi szereplés nagyon meglátszott a bajnoki meccseken nyújtott teljesítményen.

A klubtulajdonos véleménye szerint új impulzusra volt szükség ahhoz, hogy biztosítani tudják a bennmaradást az élvonalban.

A Fejér B.Á.L.-Veszprém 19 forduló alatt négy győzelmet és 15 vereséget könyvelhetett el a bajnokságban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×