eur:
393.53
usd:
368.08
bux:
66455.06
2024. április 25. csütörtök Márk

Súlyos OSC-vereség Belgrádban, kikapott a Ferencváros is

Az OSC nyolcgólos vereséget szenvedett a Novi Beograd otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, szerdán.

Varga Dániel együttese a Marseille otthonában elért 10-10-es döntetlennel rajtolt, míg az előző idényben második Novi Beograd magabiztosan, 16-5-re nyert a Spandau Berlin otthonában.

A szerdai találkozón az OSC csak az első negyedben tudta tartani a lépést a szerb csapattal, amely a folytatásban előnyét folyamatosan növelve magabiztosan diadalmaskodott.

Az OSC a harmadik fordulóban, első hazai meccsén december 14-én a Spandau Berlint fogadja.

Ebben a csoportban mindössze három továbbjutó helyért küzdenek a csapatok, ugyanis az előző idényben ezüstérmes Novi Beograd részvétele házigazdaként idén is biztosított a nyolcas döntőben.

Vereséget szenvedett a Ferencváros is

Az FTC 8-4-re kikapott Bresciában. Az előző idényben bronzérmes magyar csapat a spanyol Sabadell otthonában megnyert 10-7-es győzelemmel rajtolt, de második összecsapásán nem tudott mit kezdeni az olaszok remek védekezésével.

Varga Zsolt bajnok és Magyar Kupa-címvédő együttese - amely tavasszal a BL nyolcas döntőjének bronzmérkőzésén 14-12-re verte a Bresciát - négy negyed alatt mindössze négyszer volt eredményes, így vereséget szenvedett.

A Fradi a harmadik fordulóban, december 14-én az első hazai meccsén a francia Marseille-t fogadja.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló:

B csoport:

Novi Beograd (szerb)-Genesys OSC 17-9 (3-3, 5-2, 3-1, 6-3)
a magyar csapat gólszerzői: Angyal, Manchercz 2-2, Várnai, Csacsovszky, Tóth M., Burián, Dala 1-1

Brescia (olasz) - FTC-Telekom Waterpolo 8-4 (2-1, 3-1, 1-1, 2-1)
a magyar csapat gólszerzői: Molnár, Merkulov, Vigvári V., Jansik 1-1

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×