eur:
393.32
usd:
367.58
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
A zalaegerszegi játékosok ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC nyitómérkőzés után a Bozsik Arénában 2022. július 29-én. A Zalaegerszeg 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

ZTE: már a pótedző sem tud leülni a kispadra

A Kisvárda ellen Julian Jenner másodedző irányít majd.

Hétközi fordulót rendeznek az NB I-ben, kedden két, szerdán három, illetve csütörtökön egy bajnoki lesz. A forduló ma 18 órakor a Kisvárda–ZTE FC mérkőzéssel indul.

Mint ismert, Ricardo Moniz vezetőedző november 25-ig eltiltása miatt nem ülhet le a kék–fehérek kispadjára, ezért szombaton a ZTE FC–Újpest bajnokin Dragóner Attila látta (volna) el az edzői feladatokat.

„Kemény mérkőzés vár ránk egy fizikailag erős, tapasztalt Kisvárda ellen – fogalmazott Dragóner Attila, a ZTE FC sportigazgatója a klub oldalán. "Természetesen győzelemre játszunk idegenben is.”

Időközben viszont kiderült, hogy a sportigazgató vírusos betegsége miatt mégsem lesz ott a kispadon, ellenben Julian Jenner másodedző meggyógyult, így a holland szakember felel majd a szakmai munka irányításáért Kisvárdán – írja a sportal.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×