eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: Twitter/FC Basel

Szalai Ádám perrel kerülne vissza a Basel keretébe

A magyar csatár továbbra sem látogathatja a svácji klub első csapatának edzéseit.

A 86-szoros magyar válogatott labdarúgó jogi útra terelné az ügyet, hogy visszakerülhessen az első keretbe. A svájci Blick értesülései szerint a Basel szakmai stábja és vezetősége nem tartja igazi csapatjátékosnak Szalai Ádámot, mivel a szeptemberi, Vilnius elleni idegenbeli győzelem után nem ment ki a vendégszurkolókhoz ünnepelni, a St. Gallen elleni bajnoki siker után pedig nagyon kedvetlennek tűnt.

"Az az elvárásunk, hogy a Basel szüntesse meg ezt az elfogadhatatlan eljárást. Felfoghatatlan, hogy eltiltották az edzésektől, és csak egyedül készülhet. Szó sincs róla, hogy a pályafutása befejezésén törné a fejét. Semmi ilyenről nincs szó" – idézi az Index Szalai Ádám ügynökét, Oliver Fischert.

A magyar futballista jelenleg erőnléti edző segítségével egyéni tréningeket végez. A Basel vezetősége nem kommentálta a sajtóértesüléseket, és továbbra sem indokolta meg, hogy Szalai miért nem vehet részt az első csapat edzésein. A magyar támadó elégedetlen jelenlegi helyzetével, játszani szeretne, ezért fordulhat bírósághoz.

Szalai Ádám idén februárban a német Mainztól igazolt a Basel csapatához, szerződése 2023 nyaráig érvényes. A 34 éves támadó 24 tétmérkőzésen hat gólt szerzett és egy gólpasszt adott a svájci bajnok színeiben.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×