eur:
389.61
usd:
363.61
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Véber György, a Pécs vezetőedzője az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott DVSC-TEVA - PMFC-Matias mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban 2014. szeptember 13-án. A találkozó előtt nyeretlen Pécs nagy meglepetésre 2-0-ra győzött a címvédő Debrecen ellen.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Rúgj inkább öngólt, az egyszerűbb lenne – vizsgálatot indított az MLSZ a Véber-ügyben

Véber György trágár megjegyzései miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el. Az edző egy Újpest–MTK U19-es mérkőzésen durván szidta játékosait.

Október 1-jén játszották az az U19-es labdarúgó-mérkőzés amelyen az újpestiek edzője, Véber György trágár és egyben sértő szavakat használt játékosaira. Egy ellenük megítélt 11-es után akadt ki a közismerten szabadszájú volt labdarúgó.

A durva káromkodást egy szülő vette fel videóra, majd osztotta meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el. Az MLSZ azt írja, "a mérkőzésen készült felvétel tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótláskorú játékosaival".

Az Origo megkereste a klubot is, ahonnan azt a választ kapták: "a belső vizsgálat megtörtént, a következmények pedig a klub belügyének számítanak".

Véber Györgynek rendszeresen gondja akad a nyilvánossággal. A leghíresebb kifakadása nem is a kispadon, hanem egy sajtótájékoztatón történt.

A most 53 éves Véber György 3-szoros válogatott játékos és kétszer nyert magyar bajnokságot az Újpesttel. Pályafutását egy 1998-as, súlyos sérülés törte meg. Utána még játszott, majd 2004 óta edzősködik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×