eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LONDON, ENGLAND - AUGUST 14: Chelsea Head Coach Thomas Tuchel and Tottenham Hotspur Head Coach Antonio Conte clash after the Premier League match between Chelsea FC and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge on August 14, 2022 in London, United Kingdom. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins

Thomas Tuchel és Antonio Conte összeverekedett – videóval

A Stamford Bridge-en 2-2-re végződött a Premier League 2022–2023-as idényében első rangadója a Chelsea és a Tottenham között.

A házigazda Kékek Kalidou Koulibaly góljával vezettek, Cucurella adta a gólpasszt, két a nyáron szerződtetett védő. A Spurs a második félidőben egyenlített, a dán Höjbjerg egyébként kétszeresen is szabálytalan góljával. (A labdaszerzést gáncsolás előzte meg, Richarlison lesen állt a lövés után, zavarva Mendy kapust.)

Reece James révén a 77. percben újra előnybe került a Chelsea, a Tottenham a 96. percben, Harry Kane fejesével egyenlített.

A két menedzser, Thomas Tuchel és a korábban a Chelsea-t is irányító Antonio Conte már a vendégek első gólja után majdnem összeugrott, majd a hármas sípszót követő „kötelező” kézfogásnál összeugrottak, úgy kellett szétválasztani őket. Ritkán (sem) látni ilyen a Premier League-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×