eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Steer Bence, a PMFC egyik kapusa edz a csapat műfüves edzőpályáján Pécsen 2014. január 8-án. Matyi Dezső klubtulajdonos tavaly december végén jelentette be, hogy a Matias cégcsoport 2014. január 1-től megszünteti a pécsi futball finanszírozást.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Megbüntette az UEFA a Sepsi OSK-t

Tízezer eurós bírságot rótt ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Sepsi OSK futballklubra. Emellett elrendelte a lelátó részleges lezárását a Konferencia-ligában játszandó következő mérkőzésre. Ezt az erdélyi klub közölte közösségi oldalán.

A július 28-i Olimpija Ljubljana-Sepsi OSK mérkőzés megfigyelője a székelyföldi szurkolóknak azt a megszokott szurkolási formáját vélte rasszista karlendítésnek, hogy a "Szentgyörgy, Szentgyörgy" skandálás közben, a szívüktől a magasba emelték a kezüket. Az UEFA előbb magyarázatot kért a gesztusra, de nem fogadta el a klub által írtakat. A tízezer eurós bírság mellett 500 helyet szabadon kell hagyni a stadionban a csütörtöki Sepsi OSK-Djurgardens IF mérkőzésen.

A klub közölte, fellebbez, de a részleges nézőtérlezárást nem áll módjában megváltoztatni, ezért leállítja a további jegyeladásokat, és gyermekekkel tölti be a lelátó lezárt részét. Azt is hozzátette: sajnos volt már precedens arra, hogy egy másik csapat szurkolói az UEFA kifogásai miatt kénytelenek voltak megváltoztatni a karemelés módját, azóta a szívüktől mindkét kezüket emelik, és így mutatják, hogy mennyire szeretik a csapatukat - közölte a székelyföldi klub.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×