eur:
393.35
usd:
367.8
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Benzema vezérletével a Real Madrid megverte a Juventust

Közeledik a valódi idénykezdet, javul a Real Madrid. Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Carlo Ancelotti csapata megszerezte első győzelmét a nyári amerikai túrán, 2-0-ra verte a Juventust.

Elképesztő érdeklődés mellett játszották a találkozót a Los Angeleshez tartozó Pasadenában, a Rose Bowlban, az 1994-es vb-döntő helyszínén. Még többen voltak, mint akkor: a 93 702-es nézőszám a valaha volt legmagasabb a városban, s idei rekord az Egyesült Államokban.

A gyakorlatilag a BL-győztes tizeneggyel kezdő „királyi” klubban Karim Benzema már a mérkőzés legelején gólt szerzett, de azt a játékvezető les címén érvénytelenítette – igaza volt. Mindazonáltal a Madrid mindvégig jobban játszott a tartalékos Juvénél, és magabiztosan nyert. Az első gólt, büntetőből, a francia csapatkapitány lőtte a 18. percben, majd Marco Asensio állította be a végeredményt a 68. percben, kevéssel azt követően, hogy Ancelotti lecserélte az egész csapatát.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Éder Militao, Alaba, Mendy – Casemiro, Modric, Kroos 0 Valverde, Benzema, Vincícius Júnior. A második félidőre Rüdiger állt be a brazil középső védő helyett, majd a 62-63. percben a kezdő trizenegy többi mezőnyjátékosa is lement. Attól kezdve így festett a csapat: Courtois – Lucas Vázquez, Rüdiger, Jesus Vallejo, Nacho – Tchouaméni, Camavinga, Dani Ceballos – Rodrygo, Hazard, Marco Asensio.

Juventus: Perin (Pinsoglio, 69.) – Danilo (De Graca, 75.), Bonucci (Gatti, 63.), Bremer (Rugani, 69.), Alex Sandro (Pellegrini, 69.) – Fagioli (Rovella, 63.), Zakaria, Locatelli (Cudrig, 75.) – Di María (Cuadrado, 46.), Vlahovics (Aké, 63., Soulé, 69.), Kean (Barbieri, 75.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×