eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bondár Anna az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2022. január 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason O'Brien

Gálfi javított, Bondár rontott

A nőknél kettő, a férfiaknál egy magyar teniszező van a legjobb százban.

Legjobb magyarként Bondár Anna az 52. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, a múlt heti karriercsúcsot jelentő ötvenedik helyezés után két pozíciót rontott.

A többi magyar közül Gálfi Dalma a 93., Udvardy Panna a 106., Jani Réka a 134., míg Babos Tímea a 295.

Az élcsoport változatlan maradt, a lengyel Iga Swiatek komoly előnnyel vezet az észt Anett Kontaveit és a görög Maria Szakkari előtt.

A férfiaknál legjobb magyarként Fucsovics Márton öt helyet javítva a 93. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Nagyot ugrott előre tamperei győzelme után Piros Zsombor, aki már a 139.

Az élcsoport nem változott, továbbra is az orosz Danyiil Medvegyev áll az élen, a német Alexander Zverev a második, a spanyol Rafael Nadal pedig a harmadik.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×