eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Bondár Anna (a képen) Udvardy Panna oldalán játszik a német Julia Lohoff és a román Laura Ioana Paar ellen a párosok versenyében, az első fordulóban a salakpályás budapesti női WTA tenisztornán a Római Teniszakadémián 2022. július 11-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Bondár Anna már a legjobb 50-ben

A 25 éves játékos három helyet javított azzal, hogy a budapesti tornán az elődöntőig menetelt.

Legjobb magyarként Bondár Anna újabb karriercsúccsal már az 50. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A többi magyar közül Gálfi Dalma, Udvardy Panna és Jani Réka is rontott előző heti pozícióján, előbbi kettő egyformán 14 helyet, míg Jani hármat. A top 300 ötödik magyar tagja, Babos Tímea öt helyet javított.

A Római Teniszakadémia bajnoka, az amerikai Bernarda Pera 49 helyet ugrott előre, s jelenleg a 81. helyen található.

Az élcsoport változatlan maradt, a lengyel Iga Swiatek hatalmas előnnyel vezet az észt Anett Kontaveit és a görög Maria Szakkari előtt.

A férfiaknál legjobb magyarként Fucsovics Márton újabb egy helyet rontva 98. Az élcsoportban nem hoztak változást a múlt heti tornák, továbbra is az orosz Danyiil Medvegyev áll az élen, a német Alexander Zverev a második, a spanyol Rafael Nadal pedig a harmadik.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×