eur:
392.61
usd:
365.29
bux:
66594.95
2024. április 26. péntek Ervin
Bolla Bendegúz, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Döntött a Wolverhampton a magyar játékosáról

A Premier League-ben szereplő klub ismét kölcsönadta Bolla Bendegúzt a Grasshoppernek.

A Wolves tavaly nyáron vásárolta meg a magyar válogatott játékost a Fehérvártól, a megszerzése után viszont rögtön kölcsönadta a svájci Grasshoppernek, melynek színeiben Bolla Bendegúzt összesen 32 mérkőzésen lépett pályára – írja az m4sport.hu/hirado.hu.

A 22 esztendős jobbhátvéd június utolsó napján hivatalosan visszatért volna az angol klubhoz, ám most a két egyesület megerősítette: Bolla a következő, 2022–2023-as szezont is Svájcban tölti majd, miután a Wolverhampton ismét kölcsönadja a védőt a Grasshoppernek.

„A Wolves továbbra is közelről követi majd Bollát. Egy játékos számára a lehető legjobb, hogyha már az idény elejétől sokat játszik, ilyenkor másodlagos, hogy hol teszi mindezt. Minden azon múlik, hogyan teljesít és hol érzi jól magát” – idézi a Wolverhampton honlapja Matt Jackson játékos marketing-menedzsert.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×