eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Moszkva, 2017. december 1.Samuel Etoo volt kameruni válogatott futballista a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztásának sorsolására érkezik a moszkvai Kremlbe 2017. december 1-jén. (MTI/EPA/Jurij Kocsetkov)
Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Elítélték Samuel Eto'o-t az adócsalási ügyében

Egy év tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és 1,8 millió euró befizetésére kötelezte az illetékes spanyol bíróság Samuel Eto'o-t, a kameruniak korábbi futballsztárját, amiért spanyolországi légióskodása idején adócsalást követett el.

Az FC Barcelona egykori ásza 3,9 millió euróval maradt adósa az államkincstárnak 2006 és 2009 között. A most 41 éves ex-labdarúgó beismerte vétkességét, így úszhatta meg a börtönt, jóllehet az ügyészség négy év hat hónap végrehajtandó büntetés kiszabását kérte - írta a Marca című spanyol lap.

A Bajnokok Ligája-győztes csatár azzal mentegette magát, hogy vakon megbízott ügynökében, aki egy év felfüggesztett börtönbüntetést és 905 ezer eurós pénzbüntetést kapott.

Eto'o 2019-ben vonult vissza, utolsó klubja a Qatar SC volt, előtte több spanyol, olasz, angol és török élcsapatban játszott, számos bajnoki és kupaelsőség részese volt, a Bajnokok Ligáját kétszer nyerte meg és klubvilágbajnoki címet is szerzett. A kameruni válogatottban 118 mérkőzésen 56 alkalommal volt eredményes, a nemzeti együttessel kétszer diadalmaskodott az Afrikai Nemzetek Kupájában. Négyszer választották meg az év afrikai játékosának. Tavaly decemberben a Kameruni Labdarúgó Szövetség elnöke lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×