eur:
394.19
usd:
368.49
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
A tokiói olimpia után visszavonult Cseh László búcsúztatása a Duna Arénában zajló rövidpályás világkupa második napján, 2021. október 8-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Hamarosan apai örömök elé néz Cseh László

Már a nevet is kiválasztották párjával.

A világbajnok úszó és felesége hét éven át próbálkoztak, eddig sikertelenül. Most azonban örömhírről számoltak be, Cseh Diánát terhes pocakkal fotózták le, Cseh László pedig a Borsnak elárulta, júliusban kislányuk születik.

„Való igaz, végre szülők leszünk. Júliusban kislányunk születik majd. Már a nevét is kiválasztottuk, azt azonban egyelőre nem szeretném elárulni” – fogalmazott a bulvárlapnak minden idők egyik legnagyobb magyar úszózsenije.

A Bors felidézi, hogy Cseh László tavaly augusztusi visszavonulását követően úgy nyilatkozott, hogy onnantól családjára, feleségére akar koncentrálni. A gyerekvállalással kapcsolatban elmondták, akár a lombikprogrammal is megpróbálkoznának, ha más nem hoz eredményt.

A lap úgy tudja, hogy a pár azt tervezi, a kislányt négy éves korában megtanítják úszni. Azt viszont nem erőltetik majd, hogy lányuk mindenképpen sportoljon.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×