eur:
390.54
usd:
364.32
bux:
68346.42
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Manuel Neuer, a Bayern München kapusa csapata edzésén a Szuperkupa döntőjének másnapi, Bayern München - Sevilla mérkőzése előtt Budapesten, a Puskás Arénában 2020. szeptember 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy csapás a Bayern Münchennek

Hetekig nem számíthat a csapatkapitány Manuel Neuer játékára a német labdarúgó-bajnokság címvédője és éllovasa, a Bayern München.

A klub közlése szerint a kapus jobb térdét megoperálták.

A 35 éves játékos az Instagram-oldalán közzétett üzenetben úgy fogalmazott, hogy egy kisebb beavatkozáson esett át, minden jól sikerült, s reményei szerint hamarosan elkezdheti a könnyített edzéseket.

Neuer 2011 óta a bajorok futballistája, az aktuális szerződése 2023 júniusáig szól. Szombaton még védett az RB Leipzig elleni, 3-2-es müncheni sikerrel végződött rangadón, amely pályafutása 310. Bundesliga-győzelme volt, ezzel beállította Oliver Kahn rekordját.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×