eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Quique Setien, a spanyol első osztályú labdarúgócsapat, az FC Barcelona új vezetőedzője a hivatalos bemutatásán a barcelonai Camp Nou Stadionban 2020. január 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Újabb botrány Barcelonában: Koeman nem ülhet le a kispadra

A klub még nem fizette ki a menesztett edzőt, Quique Setient, és addig a szövetség nem engedi dolgozni az új szakvezetőt.

A Barcelona csak a jövő hét végén kezdi meg szereplését a spanyol labdarúgó-bajnokságban (a többség már a múlt héten lejátszott az első bajnokiját, de a kupaszereplők haladékot kaptak), így maradt még ideje arra, hogy rendezze tartozását. A Bayern München elleni 8-2-es BL-vereség után menesztett Setiennel ugyanis még nem állapodott meg a klub, és ezért a spanyol szövetség nem engedi az új edzőt, Ronald Koemant hivatalos mérkőzésen a kispadra leülni.

A COPE rádióállomás szerint Setien a 2022-ig szóló szerződése alapján kéri a hátralévő időre szóló fizetését, és amíg nem kapja meg, addig nemcsak Koeman szerződtetését nem jegyzi be a szövetség, de elvileg az újonnan igazolt játékosok sem léphetnek pályára.

A Barcelona közben lejátszotta második edzőmeccsét is Koemannal, ezúttal a másodosztályú Gironát verte 3-1-re, és a két hete még távozni akaró Messi két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. Ezen a mérkőzésen – és a szombati, Elche elleni Gamper-kupán – még játszhatott mindenki, és Koeman a pálya mellől dirigálhatott, de a Villarreal elleni bajnoki nyitányon még kérdéses, hogy ki állítja össze a csapatot és kikből.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×