eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Újabb dolog dőlt el Messi ügyében

Pályára lépett a katalán csapat edzőmérkőzésén is.

Az FC Barcelonánál az új szezonban is Lionel Messi tölti be a csapatkapitányi tisztet.

Az argentin futballista egy félidőt játszott a katalán együttes szombat esti edzőmérkőzésén. A spanyol sportsajtó beszámolója szerint a távozási szándékát hosszú huzavona után megváltoztató Messi az első negyvenöt percben szerepelt - ezúttal is csapatkapitányként - a harmadosztályú Gimnástic de Tarragona ellen, amelyet 3-1-re győzött le a La Liga legutóbbi idényének ezüstérmese. A Barca góljait Dembélé, Griezmann és Coutinho szerezte.

Az edzőmérkőzést azért szervezték, mert az Elche elleni, első fordulós bajnoki meccsét elhalasztották, mivel a Barcelona augusztusban szerepelt a Bajnokok Ligája végküzdelmeiben. A La Ligában hasonló okból rendezik későbbi időpontban a Real Madrid-Getafe és az Atlético Madrid-Sevilla összecsapásokat is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×