eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma
Róma, 2014. május 4.A Napoli játékosai  és Aurelio De Laurentiis klubelnök ünnepel a trófeával, miután a labdarúgó Olasz Kupa döntőjében 3-1-re legyőzték a Fiorentina együttesét a római Olimpiai Stadionban 2014.  május 3-án. A Napoli 1962, 1976, 1987 és 2012 után ötödik alkalommal hódította el trófeát. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Nyitókép: MTI/EPA/Ettore Ferrari

Koronavírusos a Napoli elnöke, és megfertőzhette a többi klub vezetőjét is

A Serie A-ban szereplő Napoli hivatalos Twitter-oldalán is közölte a hírt, hogy a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis elkapta a koronavírust.

A 71 éves sportvezető már napok óta a betegség jeleit mutatta, sőt, teszten is volt, de a teszt eredménye előtt betegen ment el Milánóba, hogy részt vegyen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság vezetői értekezletén, ahol mind a húsz klub első embere ott volt – írja az Origo.

A megbeszélésen a mutatott tünetei kapcsán azt mondta, hogy biztosan csak valamilyen allergiás reakció lehet az általa elfogyasztott osztrigák miatt. Fennáll a lehetősége annak, hogy a többi csapat vezetőjét is megfertőzhette, mert a beszámolók szerint nem volt mindig rendesen rajta a maszkja, amíg a többiekkel beszélt, sőt még akkor sem, amikor a tárgyalások után a riporterek elé állt.

Most mindenkinek le kell tesztelnie magát a vírusra, aki ott volt a megbeszélésen és elővigyázatosságból még akár karanténba is vonulhatnak a résztvevők a teszteredményeik megérkezéséig.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×