eur:
369.13
usd:
345.47
bux:
48268.44
2023. június 5. hétfő Fatime
Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok érkezik az általa szervezett jótékonysági golfversenyre a kaliforniai Dana Pointban 2019. augusztus 2-án. A torna bevételét a hajléktalanok és a függőbetegek kezelésére fordítják.
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Nem tudtak megállapodni, elmarad a nagy összecsapás a ringben

A WBC-szervezetnél világbajnok brit Tyson Fury nem bokszol az ex-világbajnok amerikai Mike Tysonnal.

A 31 éves brit Fury az IFL televíziónak nyilatkozva azt mondta, hogy Tysonék csapata szerinte irreálisan sok pénzt szeretett volna kapni az összecsapásért, 500 millió fontról beszéltek neki, ami "egy vicc, teljesen irreális". Hozzátette, hogy a komolytalan összeggel szemben létezett az ESPN tévétől egy 10 millió dolláros ajánlat, amely egy Tyson elleni bemutató mérkőzésre szólt, "de aztán ennyiben is maradt a dolog, mindenki továbblépett".

Az 53 éves Mike Tyson - aki a boksztörténelem legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka volt 20 éves korában, s legutóbb 2005-ben vívott meccset - április végén jelentette be, hogy visszatér a ringbe. Azóta több lehetséges rivális neve is felvetődött, de konkrét megállapodás eddig nem született.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×