eur:
394.09
usd:
365.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szoboszlai Dominik, az FC Red Bull Salzburg játékosa (j) ünnepel, miután gólt szerzett a belga KRC Genk ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzéseinek első fordulójában, az E csoportban, Salzburgban 2019. szeptember 17-én. Szoboszlai csapata 6-2-re nyert.
Nyitókép: MTI/AP/Kerstin Joensson

Megbízható hír Szoboszlai Dominik átigazolásával kapcsolatban

A játékos menedzsere, Esterházy Mátyás a köztévé sportcsatornáján tett bejelentést.

Szoboszlai Dominik menedzsere szerint a Red Bull Salzburg 19 éves futballistája nem vált klubot a téli átigazolási időszakban.

Esterházy Mátyás, az M4 Sport Átigazolás című csütörtöki műsorában elmondta, ugyan biztosat nem lehet kijelenteni, ugyanakkor a válogatott középpályás a fejlődése szempontjából jó helyen van az osztrák csapatnál, amely ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt.

Hozzátette, rengeteg klub érdeklődik a futballista iránt - főként az első számú európai kupasorozatban, illetve a nemzeti csapatban mutatott játéka után -, de fontos, hogy neki és a menedzsmentnek konkrét elképzelése van a karrierjét illetően, és nem szeretne letérni a megkezdett útról. Megjegyezte, amikor a Salzburghoz szerződött, az egy megfontolt döntés volt, és ilyen lesz az is, amikor eljön az ideje a továbblépésnek.

Esterházy Mátyás hangsúlyozta, ha Szoboszlai olyan ütemben fejlődik, mint eddig, akkor hamarosan eljöhet a váltás ideje is. Kiemelte, egy új klub keresésében fontos szempont a játéklehetőség, az egyesület filozófiája, az edző személye és az esetleges nemzetközi kupaszereplés is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×