eur:
395.78
usd:
366.78
bux:
65712.52
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Tottenham Hotspur angol labdarúgóklub új londoni stadionja a csapat és a Crystal Palace mérkőzése előtt, amelyet az angol első osztályú bajnokságban játszanak 2019. április 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Megússza súlyos büntetését a síró koreai

Mégsem tiltják el Szon Hung Mint, a Tottenham Hotspur labdarúgóját, akinek a belépőjét követően André Gomes súlyosan megsérült az Everton elleni angol bajnoki mérkőzésen.

Az angol szövetség fegyelmi bizottsága három meccsre tiltotta el a dél-koreai futballistát, azonnali piros lap esetében ez az automatikus büntetés. A Tottenham Hotspur ezt követően fellebbezett, aminek a szövetség illetékes testülete helyt adott. Az indoklásban emlékeztettek rá, hogy Martin Atkinson játékvezető először sárga lapot mutatott fel Szonnak, majd amikor látta, milyen súlyos Gomes sérülése, ítéletét azonnali kiállításra változtatta, és a bizottság állásfoglalása szerint ez szabálytalan volt.

Szon Hung Min hátulról akarta szerelni Gomest, aki ennek nyomán elveszítette az egyensúlyát, szemből ütközött Serge Aurier-vel, és a földre érkezéskor kifordult a jobb bokája, ami eltörött, ráadásul elmozdultak benne a csontok.

A liverpooli klub hétfői tájékoztatása szerint az operáció jól sikerült, a portugál középpályás várhatóan teljesen felépül, de egyelőre nem lehet megjósolni, mikor állhat újra csapata rendelkezésére.

A Goodison Parkban rendezett mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. A hazai csapat a 12 perces hosszabbítás során, a 98. percben egyenlített.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×