eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
2018. november 30-án készített kép Mick Schumacherről, a német Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok 19 éves fiáról a Formula-2-ben szereplő Prema versenyuató tesztelése közben a Yas Marina versenypályán, Abu-Dzabiban. A Ferrari 2019. március 26-i közleménye szerint a most 20 éves Schumacher április első hetében a Ferrarival tesztelhet Bahreinben.
Nyitókép: MTI/AP/Kamran Dzsebreili

Szokatlan helyen bukkant fel Michael Schumacher felesége - fotó

Mick Schumacher január óta a Ferrari versenyzői akadémiájának tagja, Bahreinben pedig először vezethette a Ferrari idei versenyautóját.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia 56 kört tett meg kedden, Max Verstappen mögött pedig a 2. legjobb idővel zárta a napot. A pálya mellett ott izgult édesanyja, Corinna Schumacher is, aki hosszú idő után szurkolhatott ismét versenypálya mellett egy Ferrari sikeréért.

Az ifjú Schumacher el volt ájulva a Forma-1-es autótól. "Megdöbbentő volt. Amikor először ráléptem a gázra, illetve felfedeztem mindent, az járt a fejemben, ennek a dolognak komoly ereje van. Remekül éreztem magam. Rengeteg potenciál van az autóban a kanyarsebességeket, a kigyorsításokat és minden mást illetően. Nehéz leírni.

Nagyon jó volt, rögtön otthon éreztem magam"

- idézte őt az F1vilag.hu.

A 20 esztendős versenyző azt mondta, valahányszor pályára gurult, tanult valami újat, igaz, még hat tizeddel elmaradt Max Verstappen legjobbjától. A csapatok dolgát kedden eső hátráltatta, és bár Schumacher azt mondja, „balszerencse”, hogy emiatt nem tudott annyit körözni, szerdán az Alfa Romeo autójával tovább folytatja a munkát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×