eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Hosszú Katinka, miután megnyerte a nők 200 méter vegyesúszásának döntőjét a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Hosszú Katinka sárdobálást emleget

Hosszú Katinka is örül annak, hogy a Duna Arénában új tornatermet alakítottak ki.

"Én is nagyon örülök az új tornateremnek a Duna Arénában,

még akkor is, ha az volt az ára, hogy folyamatosan rám dobálták a sarat...

a lényeg, hogy meg van és mindenkinek meg vannak a feltételei a nyugodt munkához!" - írta a Facebookon Hosszú Katinka.

Az új tornatermet szerdán adták a Duna Arénában. Erre azért volt szükség, mert Hosszú Katinka és klubja ragaszkodott ahhoz, hogy egy konkrét reggeli idősávban használhassa a Duna Aréna konditermét, így a többi válogatott úszónak más szárazföldi edzéslehetőség után kellett nézni. A háromszoros olimpiai bajnok azt mondta: úgy gondolja, az előzetes egyeztetés és engedélyezés alapján joga volt a terem kizárólagos használatához.

Az egyik érintett úszó, aki kiszorult az edzőteremből, Verrasztó Dávid volt. A DIGI Sportnak azt mondta az új létesítmény átadása után:

"most összevesztünk, de megoldottuk, szent a béke."

"Az új edzőterem olyan innovatív gépekkel lett felszerelve, ami a sportág igényeit maximálisan kielégíti" - mondta az átadáskor az InfoRádiónak Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke.

A sportvezető a Sport TV-nek is beszélt a helyzetről.

"Az volt itt a probléma, hogy ebben a három hétben, amíg a tornaterem megépítése, majd az átadás váratott magára, abban az időpontban

nem volt Katkában annyi kompromisszum, hogy ezeket a versenyzőket beengedje erre a három a hétre abban a reggeli turnusban.

Én úgy gondolom, hogy egy versenyzőnek a felkészülését nem lehet megborítani azzal, hogy a vizes edzést követően megy be edzőterembe. Hiszen, ha valaki tizenöt éven keresztül úgy készült fel, hogy reggel edzőterem, utána pedig úszóedzés, akkor azt nem lehet. Nem este isszuk a kávét és nem reggel esszük a tatár beefsteaket" - fejtette ki Wladár Sánor, aki nem érti, miért okoz gondot, ha több egyesület tagjai együtt, egy helyen készülnek.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×