eur:
393.28
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Wroclaw, 2018. október 7.Nagy Dominik, a lengyel Legia Warszawa (b) és Lukasz Brozm, a Slask Wroclaw játékosa a lengyel első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. október 6-i játéknapján tartott mérkőzésen Wroclawban. (MTI/PAP/Jan Karwowski)
Nyitókép: MTI/PAP/Jan Karwowski

Topligás csapatok hívják a magyar futballistát

Olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina mellett a Genoa is bejelentkezett Nagy Dominikért, a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgójáért.

Az nso.hu a calciomercato.it átigazolási portál alapján írt arról, hogy a Genoa négymillió euró körüli összegért vásárolhatná meg Nagy Dominiket, aki a jelenlegi idényben 18 lengyel bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett és hét gólpasszt adott.

„Igaz a hír – mondta Nagy Dominik még decemberben a bama.hu érdeklődésére, hogy a Fiorentina valóban érdeklődik-e iránta. – Ugyanakkor úgy tudom, a két klub még nem tárgyalt egymással. Emellett bejelentkezett a Montpellier és orosz kérőm is van. Egyelőre nem tudom, mi lesz velem. Tízből kilencen biztosan gondolkodás nélkül igent mondanának a Fiorentinára, de én megfontolt, észszerű döntést akarok hozni. Játszani szeretnék, ez a legfontosabb számomra.”

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×