eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gálázva nyert a pólóválogatott

Továbbra is százszázalékos a magyar férfi vízilabda-válogatott a világligában: Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata hétfőn 24-8-ra győzte le Máltát Szombathelyen.

A magyarok a németek könnyed, 17-9-es legyőzésével kezdték a sorozatot, majd Oroszországban diadalmaskodtak 15-8-ra.

A hétfői mérkőzésen a várakozásoknak megfelelően már a találkozó elején érvényesítette erőfölényét, három perc alatt 4-1-es vezetésre tett szert, az első nyolc percet követően pedig 9-2 állt az eredményjelzőn a szombathelyi uszodában.

A folytatásban is magabiztosan növelte előnyét a magyar válogatott, amelyből a mezőnyjátékosok közül Erdélyi Balázst leszámítva mindenki betalált.

A hazaiak legeredményesebbje Nagy Ádám volt négy góllal, máltai részről Steven Camilleri ötször volt eredményes.

Ez volt a nemzeti együttes utolsó idei találkozója, a világliga következő fordulójában január végén Németországba utazik a válogatott.

A magyarok további programja:

január 29.: Németország-Magyarország

február 19.: Magyarország-Oroszország

március 12.: Málta-Magyarország

A világliga európai selejtezőjében négy négyes csoportban zajlanak a küzdelmek, mindegyikből az első két helyezett jut az Európa Kupa április 5. és 7. közötti nyolcas döntőjébe, onnan pedig az első három - és adott esetben a rendező - képviselheti a kontinenst a világliga Szuperdöntőjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×