eur:
392.16
usd:
366.4
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szalai Ádám, a Hoffenheim játékosa, miután csapata gólt kapott a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, az F csoportban játszott TSG 1899 Hoffenheim - Olympique Lyonnais mérkőzésen a németországi Sisheimben 2018. október 23-án. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Kiakadt a Hoffenheim edzője Szalai kiállítása miatt

A Hoffenheim 3-2-es veresége után már biztosan nem juthat tovább a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A vendég Sahtar Donyeck korán kétgólos előnyre tett szert, innen a németek még egyenlíteni tudtak, azonban miután a 60. percben Szalai Ádámot kiállították, az ukrán csapat a hosszabbításban megszerezte a győztes gólt.

A magyar válogatott támadót úgy állították ki, hogy két perc alatt kapta a két sárga lapot. Nem ez volt az első piros lapja a Hoffenheimben, szinte pont egy évvel ezelőtt, november 23-án a Braga elleni EL-meccset is leküldték a pályáról.

Edzője, Julian Nagelsman érthetetlennek tartotta a mostani piros lapot.

„Botrányos döntés volt, a játékvezetés nem ütötte meg a Bajnokok Ligája szintjét”

- mondta, bírálva a szlovák Ivan Kruzliakot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×