eur:
392.88
usd:
373.64
bux:
55904.77
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
A kispesti Holender Filip (k) és a luxemburgi kapus, Sebastien Flauss (j) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének Budapest Honvéd - Progrés Niedercorn mérkőzésén a kispesti Bozsik Stadionban 2018. július 26-án.
Nyitókép: MTI/ Szigetváry Zsolt

11,7 milliárd forintért kap stadiont a Honvéd

A Honvéd klubtulajdonosa szerint a 8200 ülőhelyes aréna olcsón épül meg, 2020 nyarán adhatják át.

"Olcsón", 11,7 milliárd forintért építheti meg az állam az új Bozsik Stadiont - tudta meg az InfoRádió George F. Hemingwaytől, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosától.

"Egyetlenegy kérésünk volt a Nemzeti Sportközpontok felé, hogy

olyan társaság kapja a megbízást, aki már épített Magyarországon stadiont,

stadionokat" - szögezte le Hemingway.

Az új Bozsik 8200 ülőhelyes, UEFA IV-es

szabványnak megfelelő stadion lesz, amelyben "szinte csak Bajnokok Ligája-döntőt nem lehet megrendezni".

A klubtulajdonos "intelligens becslése alapján" a 2020-2021-es idényben már az új stadionban fogadhatják ellenfeleiket a vörös-feketék, akik jelenleg az MTK Hungária körúti otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban - a helyzetükkel elégedett - albérlők.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Szeptember 23-tól látogatható a londoni Királyi Művészeti Akadémia által szervezett életmű kiállítás, amely a nagyhatású szerb performanszművész, Marina Abramović munkássága előtt tiszteleg. Abramović az 1970-es évek eleje óta feszegeti a test és az elme érzékelt határait, a művész és a közönség bonyolult kapcsolatának feltárására törekszik. Előadásai gyakran mind saját maga, mind résztvevői számára erős érzelmi, intellektuális, illetve fizikai kihívást jelentenek. A munkáit inspiráló koncepciók kulcsfontosságúak, csakúgy, mint saját testének használata ötletei közvetítésére. Öt évtizede folyamatosan lenyűgözi, illetve meghökkenti közönségét a fizikai és mentális egészségének határait feszegető, erősen kritikus előadásaival. Mostani kiállítása által pedig az első olyan női alkotóvá válhatott, aki önálló tárlat keretein belül prezentálhatja művészetét a Royal Academy fő kiállítótereiben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×