eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A kispesti Holender Filip (k) és a luxemburgi kapus, Sebastien Flauss (j) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének Budapest Honvéd - Progrés Niedercorn mérkőzésén a kispesti Bozsik Stadionban 2018. július 26-án.
Nyitókép: MTI/ Szigetváry Zsolt

11,7 milliárd forintért kap stadiont a Honvéd

A Honvéd klubtulajdonosa szerint a 8200 ülőhelyes aréna olcsón épül meg, 2020 nyarán adhatják át.

"Olcsón", 11,7 milliárd forintért építheti meg az állam az új Bozsik Stadiont - tudta meg az InfoRádió George F. Hemingwaytől, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosától.

"Egyetlenegy kérésünk volt a Nemzeti Sportközpontok felé, hogy

olyan társaság kapja a megbízást, aki már épített Magyarországon stadiont,

stadionokat" - szögezte le Hemingway.

Az új Bozsik 8200 ülőhelyes, UEFA IV-es

szabványnak megfelelő stadion lesz, amelyben "szinte csak Bajnokok Ligája-döntőt nem lehet megrendezni".

A klubtulajdonos "intelligens becslése alapján" a 2020-2021-es idényben már az új stadionban fogadhatják ellenfeleiket a vörös-feketék, akik jelenleg az MTK Hungária körúti otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban - a helyzetükkel elégedett - albérlők.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×