eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Váratlan fordulat a meztelen képeket küldözgető úszóedző ügyében

Váratlan fordulat a meztelen képeket küldözgető úszóedző ügyében

A rendőrség elutasította a feljelentéskiegészítést, és nem indít nyomozás Tóth Ramon, az MTK úszóedzője ellen, aki a gyanú szerint kiskorú lányoknak küldött magáról meztelen fotókat. A Magyar Úszó Szövetség közleménye szerint etikai vétséget követett el a férfi, és szerződést bontott vele a szervezet.

Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke még április 1-jén vizsgálóbizottságot állított fel Tóth Ramón ügyében. Az úszóedző állítólag a tanítványainak küldött magáról meztelen fotókat. A férfi elismerte, valóban ő látható a napvilágra került fotókon, de azt állította, azokat barátnőjének küldte csak el.

A szövetség bizottság együttműködött a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályával, és személyes meghallgatásokat is tartott, majd megállította, hogy Tóth Ramón etikai vétséget követett el azzal, hogy jó erkölcsbe ütköző képeket készített magáról.

Ezért a MÚSZ szerződést bontott vele, és megszüntette a budapesti régióvezetői tisztségét, egyben kezdeményezte egyik szponzoránál, hogy  autóhasználatát szüntesse meg.

A BRFK arról tájékoztatta a MÚSZ-t arról, hogy a Tóth Ramón ellen tett feljelentést – az elvégzett nyomozati cselekményeket követően, bűncselekmény hiányában – elutasította.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×