eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kellemetlen meglepetést okozott a magyar bajnok Albániában

A Debrecen 1-0-ra kikapott az albán Skenderbeu vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót egy hét múlva Nyíregyházán rendezik.

Az első percek albán fölénye és két helyzete után kiegyenlítetté vált a játék, a Debrecen is egyre gyakrabban lépte át a félpályát, bár igazán komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a hazai csapat kapuja előtt. A félidő derekán azonban ismét fölénybe került a Skenderbeu, amely akár több gólt is szerezhetett volna, de hol Novakovics védett, hol a csatárok tévesztettek célt, egy ízben pedig a kapufa mentette meg a Debrecent.

A folytatásban sem változott a játék képe, az albánok sorra dolgozták és hagyták ki a helyzeteket, míg a magyar bajnok csak elvétve jutott el a rivális kapujáig, s végül a hazaiak nyomása a 65. percben góllá érett. Ezt követően sem iparkodott jobban a hajdúsági együttes, sőt a Skenderbeu újabb találatokat szerezhetett volna, így az egygólos vereség még a Debrecenre nézve lehet hízelgő.

Skenderbeu (albán)-Debreceni VSC 1-0 (0-0)
Korce, 8000 néző. Jv.: Nikola Jordanov (bolgár)
Skenderbeu: Shehi - Gvozdenovic, Radas, Arapi, Fagu - Muzaka, Orelesi, Vucaj, Allmuca - Plaku (Bicaj, 93.), Xhafaj (Kuli, 84.)
Debreceni VSC: Novakovics - Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut - Bódi, Varga J., Szakály P., Rezes (Máté P., 91.) - Kulcsár T. (Ramos, 72.), Coulibaly
Gólszerző: Plaku (65.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×