eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Akinek nem tetszik a Jacko-szobor, az menjen a pokolba!"

Felavatták Michael Jackson szobrát a Fulham futballcsapat stadionjánál. Mohammed Al-Fayed tulajdonos szerint akinek nem tetszik az alkotás, "az menjen a pokolba", vagy drukkoljon a Chelsea-nek.

A 78 éves egyiptomi üzletember jó kapcsolatot ápolt az énekessel, és 2009-es halála után valamilyen módon emléket kívánt állítani neki. Először azt tervezte, hogy a Harrods üzletház előtt állítja fel Michael Jackson szobrát, ám annak eladása után úgy döntött, hogy a Fulham stadionja lesz a helyszín.

A szobrot vasárnap, a Blackpool elleni meccs előtt avatták fel. Sok szurkoló furcsának találta, hogy a stadionnál kap szobrot az énekes, mivel a klubhoz nem volt köze.


"Ha néhány bugyuta drukker nem érti meg és nem értékeli, hogy ez az ember milyen ajándékot adott a világnak, akkor menjenek a pokolba. Nem akarom, hogy ilyen szurkolóink legyenek. Ha nem hisznek abban, amiben én, akkor menjenek a Chelsea-hez vagy akárhova" - mondta dühösen a tulajdonos.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×