eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Focista akar lenni a földkerekség leggyorsabb sprintere

Usain Bolt bevallotta, hogy az atlétikán kívül más sportág babérjaira is tör: focista szeretne lenni.

A jamaicai sprinter tavaly a berlini atlétikai világbajnokságon döntötte meg a 100 méteres síkfutás világcsúcsát. Több szakértő szerint is a 9,58-as időt nehezen lehet túlszárnyalni, de Usain Bolt a BBC 5 sportműsorában elárulta: szeretne százon 9,4 másodpercet futni, utána pedig sportágat váltani.

A sprintkirály -, aki nagy Manchester United - szurkoló saját véleménye szerint remekül helyt állna a pályán védekező vagy támadó középpályásként.

Mindig nézem a srácokat, és szerintem jó profi focista lehetne belőlem. Már két éve szeretnék focizni - nyilatkozta a sportoló, aki tervei szerint a világcsúcs megdöntése után négy éven belül már a gyepen rúgná a bőrt.

Néhány nappal korábban a CBBC-nek Bolt azt mondta: ha nem sprinter, akkor valószínűleg krikettjátékos lenne.

Címlapról ajánljuk
Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak  - Versenyfutás az idővel

Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak - Versenyfutás az idővel

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×