eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Az olimpiai bajnok ismét megalázta a magyar csapatot

A magyar női kézilabda-válogatott 34-20-re kikapott az olimpiai bajnok Norvégiától a macedóniai Európa-bajnokságon, a középdöntő második fordulójában.

Magyar góllal kezdődött a meccs, majd Imre Vilmos csapata jó védekezésének köszönhetően 4-2-re is vezetett, de a norvégok vilámmgyorsan egyenlítettek.

5-4-nél volt az előny Görbiczéknél utoljára, a rivális játéka jelentősen feljavult, egyre többször lerohanták a magyar együttest, nem egyszer pedig emberhátrányban is eredményesek voltak.

A szünetre 13-8-as norvég vezetésnél vonulhattak a csapatok, a második félidő pedig rendkívül egyoldalú játékot hozott.

A kisebb sérüléssel bajlódó Görbicz Anita ezúttal gyenge napot fogott ki, két hetest is elrontott.

A négy évvel ezelőtt Budapesten elszenvedett 44-29-es vereség után most is csak egy hajszállal kevésbé súlyos, 14 gólos kudarc lett a vége, ezzel a magyarok minden esélye elszállt az elődöntőbe kerülésre.

{{keretes_cim}}

Sajnos, ez a realitás. A norvégok jobbak nálunk, csak az első negyedórában tudtuk meglepni őket. A rivális pillanatnyilag a világ legjobbja, és éppen azért, mert minden lépésünkre képes volt változtatni. Várható volt, hogy előbb-utóbb megtalálja a mi játékunk ellenszerét. Mi jelenleg ennyit tudunk. Bízom benne, hogy a spanyolok ellen képesek leszünk felnőni a feladathoz - mondta a kudarc után Imre Vilmos szövetségi kapitány.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×