eur:
404.67
usd:
374.17
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Hamilton hátat fordít a Forma-1-nek?

A friss Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton édesapja és menedzsere megfontolja, hogy kiveszi a fiát a száguldó cirkuszból az őt és családját érő gyűlöletkampány miatt.

"Azon gondolkozom, hogy talán nem ez a megfelelő hely a családom számára" - mondta Anthony Hamilton, a világbajnok McLaren-pilóta menedzsere és édesapja.

A brit versenyzőt rengeteg támadás érte az utóbbi hónapokban: Spanyolországban rasszista bekiabálásokkal fogadták, míg a hétvégi Brazil Nagydíj előtt egy "Lyukaszd ki Hamilton gumiját" nevű weboldalt is létrehoztak, amelyen fenyegető és gyűlölködő hozzászólásokat kapott a pilóta.

"Mi tisztességes emberek vagyunk. Egy apának meg kell védenie a családját" - mondta sejtelmesen Anthony Hamilton.

Közben a világbajnok versenyző a BBC-nek adott interjúban arról beszélt: mindent megtesz, hogy megvédje a címét.

"Nagyon keményen fogok edzeni, és mindent jobban akarok csinálni jövőre. Nem szeretném, hogy megint az utolsó kör utolsó kanyarján múljon" - fejtette ki.

A 23 éves brit sportoló vágya, hogy összesen háromszoros világbajnok legyen - ha ez összejön, Ron Dennistől egy ötmillió fontos luxuskocsit kap prémiumként.

"Nagyszerű lenne még egyszer nyerni. És mivel szeretném megkapni azt az autót, nagyszerű lenne összesen háromszoros bajnoknak lenni" - emelte ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×