eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Ha Cseh László világcsúcsformában van, senki nem tudja megverni"

Új világcsúccsal szerzett aranyérmet Cseh László 200 vegyesen a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokság első napján. A sikerről edzője, Turi György az InfoRádióban azt mondta: nem emlékszik arra, hogy 200 méteren ilyen hatalmas fölénnyel győzött volna valaki.

Hogyan értékeli Cseh László teljesítményét?

Profi teljesítmény volt, mint ahogy a borítékok felnyitásakor is kiderült (ebből kitűnt, hogy Cseh László néhány napja pontosan megtippelte időeredményét), ezt az időeredményt vártuk. Õ századmásodpercre eltalálta az eredményt, azt hiszem, ez mindent felülmúl.

A verseny melyik részével volt a leginkább elégedett.

Az eredményhirdetéssel. Nagyon jól esett, hogy így ünnepelt a hazai közönséggel, így szerezhetett örömet nekik. A szakmai teljesítményével az első centitől elégedett voltam.

Az nem sarkallhatta volna még jobb eredményre, ha valaki ott lett volna a közelében? Mert hatalmas fölénnyel nyert.

Azt nem is tudom, hogy 200 méteres távon volt-e ilyen hatalmas fölény, több mint 4,5 másodperc előnnyel győzött. Valószínűleg, ha az utolsó 50 méteren valaki a közelében lett volna, még jobb lett volna az eredménye. De ne legyünk telhetetlenek.

400 méteren vannak olyan riválisok, akik beleszólhatnak az aranycsatába. Nagyjából milyen időt kell úszni a győzelemhez?

A kérdés az, hogy Cseh László milyen formában van. Ha világcsúcsformában, akkor senki nem tudja megverni. A cél ekkor csak az, hogy ő felülmúlja saját teljesítményét. Õ 4 perc 31 századmásodpercet úszott, ennél kell jobbat hozni. Nem hiszem, hogy aki ennél jobban úszik, azt meg lehet verni.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×