eur:
389.59
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Sztárcsapatok várhatnak a magyar gárdákra a nemzetközi porondon

Pénteken rendezik a svájci Nyonban a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik és az UEFA-kupa selejtező második fordulójának sorsolását. Az állva maradt Honvéd és az idegenbeli sikere esetén továbbjutó Debrecen valódi sztárcsapatokat kaphat.

Az UEFA-kupában a moldovai Nistru Otaci ellen büntetőkkel továbbjutó Budapest Honvéd nem lett kiemelt, így a svájci Basel és a Sion, a német Hamburg, az ukrán Dnipro Dnipropetrovsk, a szlovák Artmedia közül kap ellenfelet a péntek délutáni sorsoláson.

Az MTK-t kiejtő örmény MIKA is ezek közül az együttesek közül kap riválist.

Debrecen: Liverpool, Arsenal, Sevilla, Ajax, Benfica...

A Bajnokok Ligájában a Debrecen 1-0-s hátrányból várja a svéd Elfsborg elleni idegenbeli visszavágót, és ha idegenben sikerül kivívnia a továbbjutást, akkor sztárgárdák várhatnak a Lokira.

A hajdúsági együttes ellenfele lehet a tavalyi döntős angol Liverpool és az Arsenal, a német Werder, a spanyol Valencia és a Sevilla, az olasz Lazio, a skót Celtic, a holland Ajax, a portugál Benfica, a belga Anderlecht és az ukrán Dinamo Kijev.

A debrecenieknek könnyebb dolguk lehet, ha a román Steaua és a lengyel Lubin, vagy a finn Tampere és a bolgár Levszki párharcának továbbjutójával sorsolják össze - persze ehhez az kell, hogy a DVSC is sikerrel vegye a második kört.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×