eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Meghosszabbította szerződését a Milan vezetőedzője

Aláírta új, 2010-ig szóló szerződését a Milannál Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgócsapat vezetőedzője.

Carlo Ancelotti változatos szezont tudhat maga mögött, hiszen novemberben majdnem menesztették, mert a bundabotrányban elmarasztalt gárdája rendkívül gyengén kezdte az idényt.

Később azonban javult a teljesítmény és az együttes - bár büntetésből nyolcpontos hátránnyal indult - negyedik lett a Serie A-ban és megnyerte a BL-t.

"Szerintem azért is hódítottuk el a BL-trófeát, mert novemberben végül mellém álltak a klubvezetők. Egy másik csapatnál talán már rég elküldtek volna. Örülök, hogy maradhattam és maradhatok még újabb három évig" - fogalmazott a Milan honlapján a vezetőedző.

Carlo Ancelotti néhány napja azt mondta: valamikor szívesen lenne az olasz válogatott szövetségi kapitánya, de csak 2010 után.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×