eur:
385.37
usd:
355.03
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Eladóak a Fradi-lányok

Értékesíteni kívánja a Ferencváros női kézilabda-csapatát működtető gazdasági társaságban meglévő tulajdonrészét Maglódi Lajos - erősítette meg az InfoRádió értesülését a szakosztályvezető. Maglódi elmondta: 80-100 millió forintért hajlandó eladni a részét. Hozzátette: Németh András még nem döntött arról, hogy távozik-e, vagy a Ferencvárosnál folytatja a munkát.

Árulja a Ferencváros női kézilabda-csapatát működtető gazdasági társaságban meglévő 66 százalékos tulajdonrészét Maglódi Lajos.

A klub szakosztályvezetője az InfoRádiónak elmondta: a befolyó pénzt visszaforgatná az együttes további működtetésére. Hozzátette: a 10 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Kökény Bea is hasonlóan gondolkozik, és a többségi tulajdonrészt 80-100 millióért készek átadni.

Maglódi Lajos szerint ha meg tudják oldani, hogy a havi fizetéseket - a szezon eddigi részéhez hasonlóan - rendszeresen utalják, akkor nem lesznek újabb feszültségek a csapatnál.

Korábbról Németh András vezetőedzőnek, valamint két sztárjátékosnak, Tóth Tímeának és Kirsner Erikának tartoznak.

Közölte: gazdasági szempontból az a legjobb, hogy az FTC a román Oltchim Valcea csapatával találkozik a KEK elődöntőjében, ugyanis akár egy norvégiai, akár egy spanyolországi kirándulás megterhelő lett volna anyagilag.

Az elmúlt fordulóban másfél millió forint volt a veszteség - jegyezte meg Maglódi Lajos.

A szakosztályvezető elmondta, hogy beszélt Németh Andrással a jövőről, de a tréner még nem döntött, hogy távozik, vagy a Ferencvárosnál folytatja a munkát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
Iránykeresés az amerikai tőzsdéken

Iránykeresés az amerikai tőzsdéken

Az ázsiai tőzsdéken ma reggel esés látszott, ezt követően pedig Európában is mínuszokat láthattunk, és délutánra a magyar tőzsde is lefordult, míg az amerikai tőzsdék az irányt keresik. Közben a kriptopiacon nagy izgalmak vannak, az ethereum ETF várható elindulásának köszönhetően nagyot ralizott a második legjelentősebb kriptodeviza árfolyama. Mai ülésén újabb fél százalékponttal mérsékelte az alapkamatot a Magyar Nemzeti Bank, ezzel 7,25%-ra süllyedt az irányadó ráta - a lépés a várakozásoknak megfelelő volt, a forint nem mutatott a döntés után érdemi reakciót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×