eur:
395.77
usd:
366.02
bux:
73964.16
2024. július 31. szerda Oszkár

A Real Puskás Ferencnek ajánlotta győzelmét

A Real Madrid hazai pályán 3-1-re nyert a Santander ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban, így győzelemmel tisztelgett a pénteken elhunyt Puskás Ferenc emléke előtt.

A fővárosiak Sergio Ramos góljával már az ötödik percben vezetést szereztek, majd a második játékrészben Reyes és Diarra is eredményes volt, mielőtt a vendégcsapat szépített.

A mérkőzés Puskás Ferenc emléke előtt tisztelegve, gyászszünettel kezdődött. A madridi játékosok fekete gyászkarszalaggal léptek pályára. A gyászszünet alatt a Real centenáriumi himnuszát játszották el csellón, utána a szurkolók Puskás nevét skandálták, miközben a Bernabeu Stadion óriáskivetítőjén a fantasztikus futballista életének legemlékezetesebb pillanataiból mutattak be részleteket.

Az első gólt szerzője, Sergio Ramos megcsókolta a fekete gyászkarszalagot és az ég felé mutatott.

A Real Madrid Puskás Ferencnek ajánlotta a Racing Santander ellen szombaton 3-1-re megnyert bajnokit. A csapatkapitány Raúl a meccs lefújása után azt mondta, hogy a Real játékosai már a mérkőzés előtt eldöntötték: a santanderiek ellen Puskás emlékéért is játszanak és a sikert az Aranycsapat fantasztikus futballistájának ajánlják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×