eur:
395.26
usd:
365.54
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

"Láttam mi történt Zidane-nal!"

A hivatalos személyek közül Luis Medina Cantalejo, a vasárnapi labdarúgó világbajnoki döntő negyedik játékvezetője állítja: ő is meglátta, hogy Zinedine Zidane, a franciák klasszisa a 110. percben mellkason fejeli Marco Materazzit, az olaszok védőjét.

Luis Medina Cantalejo, a világbajnoki döntő negyedik játékvezetője állítja: észrevette Zinedine Zidane fejelését. A bejelentésnek az ad jelentőséget, hogy több médium is azt írta: az ötödik számú játékvezető a televíziós felvételeket látva értesítette a vezetőbírót, Horacio Elizondót a durva szabálytalanságról.

A szabályok szerint erre ugyanis csak a negyedik bírónak lenne lehetősége. Elizondo közel egypercnyi várakozás után állította ki Zidane-t.

"Láttam, mi történt! A játékvezető teljesen máshol helyezkedett, mivel játékban volt a labda, az asszisztensek pedig a támadásnak megfelelően mozogtak. Nekem ilyenkor az a dolgom, hogy a köztes területeket felügyeljem" - nyilatkozta Cantalejo a spanyol Cadane Ser rádióállomásnak.

Zinedine Zidane és Marco Materazzi a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjének 110. percében szólalkozott össze, majd a francia válogatott csapatkapitánya mellkason fejelte az olasz válogatott védőjét. Zidane-t a bíró kiállította, az olaszok pedig 11-esekkel megnyerték a világbajnokságot.

Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×