eur:
392.82
usd:
367.12
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Tűzriadió egy teafőző miatt

Három órával a Csehország-Ghána világbajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt tűzriadó volt a kölni stadionban.

Délután 3 óra előtt pár perccel harsány, fület sértő sziréna lépett működésbe a 18 órakor kezdődő csoportmeccs helyszínén. Különösebb riadalmat azonban nem keltett a vészjelzés, csupán a létesítményben dolgozóknak kellett elhagyniuk szolgálati helyüket, hiszen a szurkolókat még nem engedték be a 44.700 férőhelyes arénába.

Tíz perc elteltével azonban a több száz önkéntes, hosstes, csapos és biztonsági ember visszatérhetett kijelölt helyére, ugyanis az öt percen belül megjelenő tűzoltók hamar megállapították, vaklárma volt a riadó.

Kiderült: az egyik helységben egy teafőző meghibásodása miatt túlságosan felmelegedett a levegő, ezért lépett működésbe a tűzjelző.

Az eset abból a szempontból talán hasznos is volt, hogy mindenki meggyőződhetett arról, ha baj van, gyorsan kiérnek a tűzoltók.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×