eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma

Nemzeti katasztrófa élőben

A szerb sajtó nemzeti katasztrófaként tálalja a labdarúgó-válogatott súlyos vereségét: a csapat pénteken 6-0-ra kapott ki az argentinoktól a németországi világbajnokságon.

"Legyőzetve és megaláztatva" - hozza a Politika című napilap, melynek szakírója kiemeli, a nemzeti együttes az eddigi legsúlyosabb kudarcát élte át a vébék történetében.
   
"Szégyent hoztak Szerbiára" - utal a Press a címlapján a szerb-montenegrói játékosok gyenge produkciójára.

"Öt perc elég volt ahhoz, hogy a szurkolók jó hangulata alapvetően megváltozzon, fél óra elteltével depresszió lett úrrá rajtuk, a találkozó végén pedig egyenesen szégyellték magukat" - írja az újság a kommentárjában.
   
Szinte valamennyi lap közöl képeket síró drukkerekről.
   
A Sportski Zurnal arról ír, hogy a szerb közvélemény magasra tette a mércét a csapattal szemben, ezért volt annyira fájó a bukás, a súlyos vereség és a korai búcsú.

"Csak magunkat okolhatjuk a történtekért, egyáltalán nem számít, milyen játékerőt képviselnek az argentinok" - olvasható a beszámolóban.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×