eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Schumacher 2008-ig a Ferrarié?

Német sajtóértesülések szerint Michael Schumacher 2008-ig meghosszabbította szerződését a Forma-1-es Ferrari csapattal. A Bild Flavio Briatoréra, a Renault csapatfőnökére hivatkozik. (Schumacher az olasz irányításával nyerte első két vébé-címét.)

Ha napokon belül hivatalosan is megerősítik az értesülést, akkor vélhetően Kimi Raikkönen (McLaren) sorsa is eldől. A megbízható bokszutcai értesüléseiról híres grandprix.com fejtegetése szerint Michael Schumacher semmiképp nem akar egy vele egyenrangú versenyzővel dolgozni, míg Raikkönen érthetően nem lenne második számú pilóta.

Az internetes szaklap szerint nem kizárt, hogy a Ferrari kölcsönadja Raikkönent a nagy rivális Renault-nak, amely így Fernando Alonso Wokingba távozása ellenére szintén nem marad sztárpilóta nélkül. Amikor pedig Schumacher visszavonul, Raikkönen rögtön visszatér a maranellóiakhoz.

Az elemzés alapköve, hogy a finn pilóta már aláírta szerződését a Ferrarival, ezt azonban hivatalosan még nem erősítették meg. A McLaren vezetői is mindent megtettek megtartásáért.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×